24u badminton voor de Warmste Week

Winnende tombolanummers

We bedanken graag alle aanwezigen, vrijwilligers, sponsors... om er een geweldige eerste editie van te maken!

Dit zijn de winnende tombolanummers:

Wie gewonnen heeft kan zijn/haar prijs komen afhalen op 4 december tussen 10u30 en 12u in de Amigos Arena.

Kan je er niet zijn? Stuur dan een mailtje naar evenement@bczoersel.be om je prijs te claimen. Wie voor zondag 4 december niet gereageerd heeft verliest zijn/haar prijs. De prijs gaat dan naar een reservewinnaar!

Herlees hieronder de originele inhoud van deze webpagina:

Project ten voordele van de Warmste Week

Badmintonclub Zoersel organiseert op zaterdag 26 november 2022 en zondag 27 november 2022 een benefietevenement: 24u lang badmintonplezier ten voordele van De Warmste Week. Het evenement vindt plaats in sporthal Beuk & Noot te Zoersel.

We geven het startschot om 12u met enkele demowedstrijden van onze eigen spelers. Tussen 12u en 12u30 kan je komen kijken naar alles wat onze club te bieden heeft: competitiespelers, recreanten en jeugdspelers! Vanaf 12u30 kunnen alle aanwezigen (badmintonner of niet-badmintonner) zelf hun racketje boven halen en een pluimpje kloppen. Om te kunnen badmintonnen moet je wel een deelnamebewijs aankopen. Op voorhand inschrijven is niet meer mogelijk, maar je kan je ter plaatse aanmelden en betalen!

Geen badmintonervaring? Onze TOPtrainers zullen tussen 13u en 15u én tussen 19u en 21u aanwezig voor uitleg, vragen, tips en om je een pluimpje op weg te helpen. Geen excuus dus om niet te komen!

Doorheen het evenement zullen op gezette tijden uitdagingen en verrassingen georganiseerd worden! Wees alert, want met sommige van die challenges zal je zelfs een leuke prijs kunnen winnen. Lees hier verder meer over!

Tussen 17u en 20u kan je genieten van hamburgers als avondmaaltijd. Je betaalt hiervoor 5 euro. Inschrijven voor hamburgers is niet meer mogelijk.

Tussen 8u en 11u is het mogelijk te ontbijten in de cafetaria. Je betaalt 15 euro voor een ontbijtpakket voor volwassenen en 12,50 euro voor een ontbijtpakket op kindermaat. Inschrijven voor ontbijt is niet meer mogelijk.

Tussen 11u30 en 12u sluiten we met zijn allen een hopelijk geslaagde 24u af!

Iedereen is van harte welkom! Ook wie liever niet meespeelt, moedigen we graag aan om te komen meegenieten van de sfeer door iets te komen drinken in onze cafetaria of zich in te schrijven voor één van onze maaltijden.

Volg ook zeker onze Facebook-pagina en zet je aanwezig op ons Facebook-evenement om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Lianne Tan steunt BC Zoersel en De Warmste Week

Lianne Tan is één van de beste Belgische badmintonsters. Ze mocht al 3 keer deelnemen aan de Olympische Spelen en werd ook al meer dan 10 keer Belgisch kampioen in het enkelspel. Bekijk hier haar boodschap:

Schrijf je in om te komen spelen!

Als je ons wilt steunen door mee te komen badmintonnen, moet je een speelbewijs kopen. We hanteren een principe van vrij spel: wie betaald heeft om te komen mag komen spelen. Je partner en/of tegenstanders kies je zelf. Kom je op een rustig moment doorheen de nacht? Dan kan je misschien zelfs een enkeltje spelen!

De 24u is opgedeeld in 3 blokken:

Je koopt een speelbewijs per blok en betaalt per speelkaart 10 euro. Je mag uiteraard de aankoop van deze speelkaarten naar believen combineren! Voor 1 tijdsblok betaal je 10 euro. Om 2 tijdsblokken te komen spelen, betaal je 20 euro. Wil je gedurende de volledige 24u toegang tot de sporthal? Dan betaal je slechts 25 euro in plaats van 30 euro! Je mag komen spelen gedurende het volledige blok waarvoor je een deelnamebewijs bezit, maar je bent uiteraard niet verplicht om de hele tijd te spelen of aanwezig te zijn.

Als je komt spelen, breng dan zeker binnensportschoenen (met lichte en propere zool) mee, en probeer een eigen racketje te voorzien! Heb je geen racket? Geen nood, in de zaal zijn enkele reserve rackets aanwezig. Vergeet ook zeker je pyjama niet voor tussen 23u en 1u! Er zijn kleedkamers en douches beschikbaar.

Geen badmintonervaring? Onze TOPtrainers zullen tussen 13u en 15u én tussen 19u en 21u aanwezig voor uitleg, vragen, tips en om je een pluimpje op weg te helpen. Geen excuus dus om niet te komen!

Wie ons steunt door iets te komen eten of drinken, maar liever niet wilt spelen, moet uiteraard geen speelkaart betalen.

Een deelnamebewijs aankopen kan steeds ter plaatse. Op voorhand online reserveren is niet meer mogelijk!

Avondmaaltijd (inschrijven)

Op zaterdagavond bieden we tussen 17u en 20u hamburgers aan. Je betaalt hiervoor 5 euro per stuk. Inschrijven hiervoor is verplicht en je betaalt ook op voorhand per overschrijving. Inschrijven kan tot en met woensdag 23 november 2022.

Hamburgers bestellen is niet meer mogelijk. Maar geen nood! Je kan ter plaatse nog 24u lang soep, croques en andere lekkernijen kopen. Kom dus zeker nog langs in onze kantine voor een hapje en een drankje!

Ontbijt (inschrijven)

Op zondagochtend bieden we tussen 8u en 11u ontbijt aan. Je ontvangt dit ontbijt in de vorm van ontbijtpakketten die je kan nuttigen aan je tafeltje in de cafetaria. Je betaalt 15 euro voor een ontbijtpakket voor volwassenen. Voor een ontbijtpakket op kindermaat betaal je 12,50 euro.

Je kan kiezen tussen 2 tijdssloten om te komen ontbijten:

Voor het ontbijt is inschrijven verplicht. Je betaalt op voorhand per overschrijving. Inschrijven kan tot en met woensdag 23 november 2022.

Ontbijt bestellen is niet meer mogelijk. Maar geen nood! Je kan ter plaatse nog 24u lang soep, croques en andere lekkernijen kopen. Kom dus zeker nog langs in onze kantine voor een hapje en een drankje!

Ontbijtpakket voor volwassenen

Kostprijs: €15

 • 2 pistolets
 • 1 croissant
 • 1 koffiekoek
 • 1 flesje appelsiensap
 • 1 schel kaas
 • 1 schel ham
 • 1 potje choco
 • 1 potje confituur
 • 1 potje boter
 • 1 banaan
 • 1 potje yoghurt
 • koffie/thee à volonté

Ontbijtpakket voor kinderen

Kostprijs: €12,50

 • 1 pistolet
 • 1 sandwich
 • 1 donut
 • 1 flesje appelsiensap
 • 1 flesje chocomelk
 • 1 potje smeerkaas
 • 1 potje choco
 • 1 potje confituur
 • 1 potje boter
 • 1 banaan
 • 1 potje yoghurt

Meld je aan als helpende hand!

Om dit evenement te organiseren hebben we een hoop helpende handen nodig. We hebben mensen nodig die het onthaal en de kantine willen bemannen, mensen die helpen de hamburgers te bereiden en mensen die helpen het ontbijt klaar te maken.

Wil je ons hier graag bij helpen? Vul dan snel je naam in voor 1 of meerdere vakjes op de shiftenlijst. Elke shift bestaat uit 2 of 3 personen. Zo zal je je hopelijk niet vervelen en vliegt een uurtje snel om. Tijdens de nacht wordt op halve bezetting gewerkt omdat het dan rustiger is. Geen nood! Het onthaal zal dan vanuit de cafetaria georganiseerd worden zodat je zeker nooit alleen bent!

Verwijder geen namen van mensen die zich al geregistreerd hebben en zorg ervoor dat je ook nog voldoende tijd hebt om zelf te spelen! Heb je technische problemen bij het invullen van de shiftenlijst? Neem dan snel even contact op (zie hieronder).

Deze shiftenlijst is enkel bedoeld voor leden van Badmintonclub Zoersel. Ben je toch absoluut overtuigd dat je ons wilt komen helpen? Neem dan even contact met ons op (zie hieronder). Als we je contactgegevens niet hebben, kunnen we je immers niet bereiken.

Daarnaast zoeken we nog mensen die cake willen bakken om te verkopen. Wil jij een cake bakken voor ons? Stuur dan even een mailtje naar evenement@bczoersel.be. Laat zeker weten aan welke overheerlijke smaken we ons mogen verwachten!

Planning en randanimatie

Gedurende de volledige 24 uur worden volgende randactiviteiten aangeboden:

Daarnaast zullen ook gedurende de hele dag en nacht challenges en verrassingen voorzien worden. En let op: met sommige van deze uitdagingen kan je leuke prijzen winnen! Je zal wel alert moeten zijn, want ze vinden plaats op een willekeurig tijdstip gedurende het voorziene blok.

Wie komt spelen bekijkt best even de planning om zeker op tijd te zijn voor je favoriete activiteiten:

Tijdstip Activiteit
12u-12u30 Openingswoordje
Demowedstrijden door onze eigen spelers. Kom kijken naar alles wat onze club te bieden heeft: competitiespelers, recreanten en jeugdspelers!
Vanaf 12u30 Badmintonplezier voor iedereen!!!
Doorlopend
(12u-12u)
Gedurende de volledige 24u wordt continu animatie voorzien. Als je komt spelen zal je ongetwijfeld te maken krijgen met:
- Challenges: er worden dikwijls uitdagingen georganiseerd. Ben je op één van deze momenten aanwezig? Doe dan zeker mee, misschien wien je wel een leuke prijs!
- Surprises bereid je voor op het onverwachte! Je zal geconfronteerd worden met grappige en onverwachte wendingen!
13u-15u Onze toptrainers zijn aanwezig en zullen je graag wat tips geven. Aarzel dan ook niet om hen aan te spreken met al je vragen! Ze zullen je graag een pluimpje op weg helpen.
19u-21u Onze toptrainers zijn aanwezig en zullen je graag wat tips geven. Aarzel dan ook niet om hen aan te spreken met al je vragen! Ze zullen je graag een pluimpje op weg helpen.
23u-01u Nachtspel/badminton in pyjama. Breng zeker je pyjama mee! Je kan je omkleden in onze kleedkamers.
11u30-12u We sluiten met zijn allen samen een geweldig evenement af!

Houd verder ook volgende belangrijke tijdstippen in de gaten:

Tijdstip Activiteit
17u Start hamburgers!
18u Begin van een nieuw tijdsslot
20u Einde hamburgerverkoop!
6u Begin van een nieuw tijdsslot
8u Begin eerste ronde ontbijt
9u45 Begin tweede ronde ontbijt
11u30 Trekking tombola + afsluiting

Koop een virtueel deelnamebandje (vrije gift)

Kom je liever niet badmintonnen, maar wil je ons wel financieel steunen? Koop dan een virtueel deelnamebandje! Het voordeel? Je kiest zelf hoeveel je hiervoor wilt betalen!

Het is mogelijk om deze bijdrage anoniem te doen. Om de betalingen te ordenen, vragen we je wel even 1 minuutje om een formulier in te vullen. Klik daarvoor op onderstaande knop!

Hoewel we je enorm dankbaar zijn voor je gift, kan je je vrije gift indien gewenst ook anoniem doen. Lees hiervoor de instructies in het formulier.

Routebeschrijving

Het evenement vindt plaats in de sporthal Beuk & Noot te Zoersel. De cafetaria bevindt zich tegen de sporthal en biedt een goed uitzicht op de sporters.

Kom je met de auto?
Adres van de parking:
Achterstraat 30
2980 Zoersel
Het parkeerterrein is aangegeven met pijlen. Parking 1 ligt aan de inkom van de sporthal. Als parking 1 volzet is, kan je parking 2 aan de andere kant van het gebouw gebruiken. Je loopt dan rond de sporthal richting parking 1 om de ingang van het gebouw te bereiken.
Het parkeerterrein bevindt zich net naast de sporthal. Er zijn plaatsen voor invaliden voorzien en er zijn laadpalen voor elektrische voortuigen.
Let op: op dit terrein bevinden zich 2 sporthallen. We zitten in het bruine gebouw, dat vasthangt aan het schoolgebouw (Beuk & Noot). We zitten NIET in het grijze metalen gebouw (Amigos Arena).

Kom je met de fiets of te voet?
Je kan je navigeren naar hetzelfde adres. Er is fietsenstalling voorzien.

Kom je met het openbaar vervoer?
De dichtstbijzijnde bushalte is Sint-Antonius Bibliotheek op de Handelslei. Deze bevindt zich op 10 à 15 minuten wandelen van de sporthal.
Je kan deze halte bereiken met de lijnen 410 (tussen Antwerpen en Turnhout) en 412 (tussen Zandhoven en Sint-Job).
Denk eraan dat deze lijnen 's nachts niet rijden!

Bij problemen kan je steeds contact opnemen. De contactgegevens hieronder blijven gedurende de 24u bereikbaar.


Grotere kaart weergeven

Contact

Hebt u nog vragen? Neem dan snel contact op met ons via het mailadres evenement@bczoersel.be of via 0487464298.

Volg ook zeker onze Facebook-pagina en zet je aanwezig op ons Facebook-evenement om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Hopelijk tot binnenkort!

PS: bij problemen kan je steeds contact opnemen via bovenstaande contactgegevens. Gedurende de volledige 24u zal dit nummer bereikbaar zijn.

Sponsors

Een organisatie van: Badmintonclub Zoersel

In samenwerking met: gemeente & ocmw Zoersel

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door: